Fotoshoot
Videoreportage
Make-up & Hair
Grafisch design

Diensten

Huwelijksfotografie
  • / Fotoshoot

We komen bij u langs voor een verkennend gesprek en stellen samen met u een volledig moodboard op. Wij nemen nadien zelf ook contact op met de verschillende locaties om niet voor verrassingen komen te staan. We hebben formules vanaf 12u fotograferen en 16u fotograferen, met boek incl. Voor fotografie zijn we steeds met 2 gedurende de hele dag tem. de receptie.

Verschillende diensten, arrangementen en specials zijn mogelijk (fotobooth, verlovingsshoot, onderwatershoot, vrijgezellenshoots, Buitenlandse shoots, ...)

Prijzen starten vanaf € 2100

Huwelijksvideografie
  • / Videoreportage

We pakken onze videografie cinematografisch aan. We maken samen in functie van jullie dagplanning een scenario op om een kortfilm van minstens 4 tot max. 6 minuten te maken. Na het huwelijk is er nog een tweede halve dag met opnames om extra footage van jullie als koppel in onze video te kunnen verwerken. Tijdens de huwelijksdag zal onze videograaf ook telkens met een extra partner aanwezig zijn. Zo missen we geen enkel moment en zijn we zeker van de mooiste opnames te hebben. Voor video-opnames rekenen we sowieso op dagen van 16u shooten (vanaf het klaarmaken van de bruid / suite, tot en met het avondfeest).

Verschillende extra diensten, arrangementen en specials zijn mogelijk (dagreportage (30 min. video), Ceremonie-opnames, Proposal Video, Buitenlandse shoots, etc.)

Prijzen starten vanaf € 2000

  • / Make-Up & Hair

Ons team stelt alles in het werk om de bruid en de suite zo mooi mogelijk te maken voor jullie dag. Ons motto is schoonheid te vinden in het eenvoudige. Er wordt sowieso met de bruid al zeker een proef en overlegmoment gepland, dat neem alle zorgen weg op de dag zelf. Thematische hairdo's en Make-Ups zijn eveneens mogelijk overigens. Iedere bruid en/of bruidsmeisje krijgen een make-up & hair survival pakketje meegeleverd voor de dag zelf. Het aantal personen die opgemaakt kunnen worden is onbeperkt. Indien meer dan 4 personen zal ons team assistentie meenemen (4 personen voor 1 Make-up & Hair artiest). Ons team kan ook tijdens de dag langer aanwezig blijven om tijdens de shoots en andere momenten de Make-Up bij te werken.

Prijzen starten vanaf € 280

  • / Grafisch Design

Niets zo leuk als een volledig uitgewerkt idee te kunnen presenteren aan jullie gasten. Save-The date kaartjes, naamkaartjes, uitnodigingen, menu's, bedankingskaartjes, in alles voorzien we en afhankelijk van jullie gewenste stijl (illustratief / fotografisch / lineair grafisch / ...) zoeken wij ook de geschikte partner uit. Ons team zelf neemt ook een deel van het grafische werk voor haar rekening en we hebben een ruim netwerk van de beste professionals in grafische vormgeving).

Bekijk vorige projecten